כללים
-
כללים לפרק
-
1.
-
(א)
המוצרים המפורטים בפרטים של פרק זה יסווגו בפרטים אלה רק אם יש בהם גרעינים, אם בשיבולת או בקלח, או לא.
-
(ב)
הפרק אינו כולל גרעינים שעברו קילוף או עיבוד אחר. אולם אורז מקולף, מולבן, מלוטש, מזוגג, חלוט (PARBOILED) או שבור, יישאר מסווג בפרט 10.06.
-
-
2.
פרט 10.05 אינו כולל תירס מתוק (פרק 7).
-
-
כללים לפרטי משנה
-
1.
המונח "חיטה קשה" (DURUM WHEAT) משמעותו חיטה מהמינים TRITICUM DURUM ומהכלאות, הנוצרות מהצלבות של TRITICUM DURUM בעלות אותו מספר (28) כרומוזומים כמו באותם מינים.
-