הנחיית סיווג 011/94
פרטי הנחיה
הנחיה זו מתייחסת גם לפרטים הבאים
תוכן הנחיה
20.06 + 20.08 פרי (אננס, פאפאיה, משמש וכו') שעבר שימור בדו-תחמוצת הגופרית, ( SO2 ) הטבלה בסירופ סוכר וייבוש להוצאת מרבית הלחות.
אין המדובר בפירות במשמעות פרט 8 ופרט 20.06 ( שאינו מתייחס לפירות מיובשים), ולכן הטובין יסווגו בפרט 20.08 .
האסמכתא לסיווג: החלטת בריסל שפורסמה ב -Classification Opinion בבפרט 20.08.50 (דף 2E ) לגבי משמש מיובש "משופר", שתכולת הסוכר בו היא 71% .
הנחיה זו נכנסה לתוקף ביום .24.4.94 תיק שמ/20.06