כללים
-
כללים לפרק
-
1.
פרק זה אינו כולל מוצרי מספוא שבפרט 12.14.
-
2.
בפרטים 07.09, 07.10, 07.11 ו-07.12, המונח "ירקות" כולל פטריות ראויות למאכל, כמהין ( TRUFFLES ), זיתים, צלפים, קישואים, דלעות, חצילים, תירס מתוק ( Zae mays var. saccharata ) , פירות מהמין Capsicum , או מהמין Pimenta שומר, פטרוסיליה, תמכה (CHERVIL) , טרגון, גרגירי-נהרות (CRESS) , ואזובית מתוקה ( Origanum majorana או ( Majorana hortensis
-
3.
פרט 07.12 כולל את כל הירקות המיובשים, מהסוגים הנכללים בפרטים 07.01 עד 07.11, מלבד:
-
(א)
ירקות מיובשים ממשפחת הקטניות, ללא תרמילים (פרט 07.13);
-
(ב)
תירס מתוק בצורות המפורטות בפרטים 11.02 עד 11.04;
-
(ג)
קמח, קיבר, אבקה, פתיתים, גרגירים וגלולות, של תפוחי אדמה (פרט 11.05) ;
-
(ד)
קמח (FLOUR) קיבר (MEAL) ואבקה של ירקות מיובשים ממשפחת הקטניות שבפרט 07.13 (פרט 11.06).
-
-
4.
אולם, פירות מיובשים או מרוסקים או טחונים מהמין Capsicum או מהמין Pimenta ממועטים מפרק זה (פרט 09.04).
-
5.
פרט 07.11 מתייחס לירקות שטופלו אך ורק כדי להבטיח את שימורם הזמני במהלך הובלה או אחסנה לפני השימוש (לדוגמה, באמצעות גז גופרית דו-חמצנית, במי מלח, במי גופרית או בתמיסות משמרות אחרות), בתנאי שהם נשארים לא מתאימים לצריכה מיידית במצב זה.
-