כללים
-
כללים לפרק
-
1.א
המוצרים המפורטים בפרטים של פרק זה יסווגו בפרטים אלה רק אם יש בהם גרעינים, אם בשיבולת או בקלח, או לא.
-
(ב)
הפרק אינו כולל גרעינים שעברו קילוף או עיבוד אחר. אולם אורז מקולף, מולבן, מלוטש, מזוגג, חלוט (PARBOILED) או שבור, יישאר מסווג בפרט 10.06. באופן דומה, קינואה שהוסר ממנה הקרום לחלוטין או חלקית על מנת להפריד את הספונין, אך לא עברה תהליכים אחרים, תישאר מסווגת בפרט 10.08.
-
-
2.
פרט 10.05 אינו כולל תירס מתוק (פרק 7).
-
-
כללים לפרטי משנה
-
1.
המונח "חיטה קשה" (DURUM WHEAT) משמעותו חיטה מהמינים TRITICUM DURUM ומהכלאות, הנוצרות מהצלבות של TRITICUM DURUM בעלות אותו מספר (28) כרומוזומים כמו באותם מינים.
-